PROGRAM

OSNOVNI PROGRAM

Osnovni Program Pole Dance Fitnessa organizovan je u 8 nivoa.
Jedan nivo traje dva meseca.
Vežba se jednom nedeljno, a Pole Dance Fitness čas traje 120 minuta.
Čas se sastoji od vežbi na parteru, učenja/ponavljanja elemenata na šipci i plesa rutine ili improvizacije.
Na svakom času tokom svih 8 nivoa uči se novi element na šipci.
Svaka nova polaznica kreće od prvog nivoa.
Pole Dance Fitness vežba se u malim grupama s akcentom na što individualniji pristup.

1. NIVO Upoznavanje sa pokretom

Na Prvom nivou uči se naš specifičan način kretanja kroz vežbe na podu i plesnu rutinu. Polaznice se upoznaju sa prvim jednostavnijim rotirajućim elementima na šipci kao što su Lotos, Balerina, Pola boce, Vadičep…

2. NIVO Uvod u ples (povratak sebi)

Na Drugom nivou se polaznice još više opuštaju u vežbama na podu. Počinju da vežbaju zatvorenih očiju fokusirajući se još više na svaki pokret. Na šipci se između ostalog uči prvi upside down element – Zmija. Polaznice počinju da plešu rutinu.

3. NIVO Disanje

Na Trećem nivou fokus je na pravilnom disanju. Polaznice počinju da povezuju svaki pokret sa pravilnim i kontrolisanim disanjem, čime još više produbljuju svaku vežbu. Uči se penjanje na šipku, a polaznice plešu rutinu u cipelama i to uz muziku koju same izaberu.

4. NIVO Slobodni ples (improvizacija) i otkrivanje muzike

Na Četvrtom nivou fokus je na muzici. Polaznice se koncentrišu na izbor muzike i otkrivaju šta im najbolje leži. Na šipci se uče zahtevniji upside down elementi kao što su Spuštanje anđela i Zaron zmije. Polaznice počinju da plešu slobodni ples, odnosno improvizaciju.

5. NIVO Letenje

Na Petom nivou polaznice se koncentrišu na prelaze u vežbama na podu. Na šipci se uče prvi leteći elementi ali nastavljamo i sa novim upside down elementima kao što je Helikopter. Improvizacija u plesu je još slobodnija, slušamo samo svoje telo i ulazimo u zonu!

6. NIVO Uvod u meditaciju

Na Šestom nivou uvodimo koncept meditacije kroz pokret u vežbama na podu. Na šipci još slobodnije letimo, ali učimo i nove upside down elemente kao što je Mačka na šipci. Polaznice počinju da donose odeću za svoje plesne improvizacije :).

7. NIVO Otkrivanje alter ega

Na Sedmom nivou se još više oslobađamo kroz meditaciju u vežbama na podu. Učimo dizanje na šipku iz stoja na rukama, ali i druge elemente kao što su Layout i Šišmiš. U plesu otkrivamo svoj alter ego pretvaramo svoje emocije u pokret, potpuno isključujemo glavu i prelazimo u novu dimenziju!

8. NIVO Neko sasvim drugi (igranje uloga)

Na Osmom nivou vežbe na podu izvode se potpuno povezano, a meditacija je maksimalno slobodna. Na šipci se uči dizanje preko ramena, zahtevni kombo elementi, ali i novi elementi kao što su Bomba ili Supermen. U plesnim improvizacijama svaka polaznica kroz igranje uloga izvlači na površinu različite slojeve svoje ličnosti. Inspirišite se različitom muzikom, a maske, šeširi, kravate i ostalo su dobrodošli 🙂 !

I zapamtite, igra se ne završava osmim nivoom…. 🙂

NEXT LEVEL – SOUL SISTERS

Vaša Pole Dance Fitness avantura nastavlja se na naprednom programu Next Level – Soul Sisters gde uvodimo rad na rotirajućoj šipci, a osim toga svaki mesec učimo sasvim nove i zahtevne kombo elemente. Next Level – Soul Sisters povezuje plesnu improvizaciju sa rotirajućom šipkom, i nadalje se razrađuje ideja „zone“ i emocionalnog pokreta. Integrišemo svoj ples i alter ego sa emocijama, telom i duhom. Družimo se, zabavljamo, vežbamo, meditiramo, plešemo, rušimo sve granice, uživamo i igramo se do kraja 🙂 !!

MASTER LEVEL

Vaše Pole Dance Fitness iskustvo dižemo na novi nivo 🙂 !!